Så sparar ni ihop tillräckligt med pengar till klassresan

Planerar ni att åka på klassresa? Det finns många sätt att samla in pengar till skolklassen eller idrottslaget. Nedan följer våra bästa tips på hur ni på enklast och snabbast möjliga sätt sparar ihop pengar till klassresan.

Att spara pengar till en gemensam kassa är en förutsättning för att ni ska kunna hitta på roliga aktiviteter tillsammans. Att åka på klassresa medför en rad olika kostnader, då är A och O att ni tjänar ihop pengar, och att ni börjar i tid. Här kommer våra bästa tips på hur ni sparar ihop till en tillräcklig kassa.

1. Skriv ner era mål

I en skolklass kan det finnas lika många viljor som elever. Vissa vill kanske åka till Kolmården medan andra vill besöka Skara Sommarland. För att underlätta beslutet kan det vara en god idé att skriva ner vilka olika resmål som är aktuella i en bruttolista, för att sen via uteslutningsmetoden bestämma er för ett resmål som ni gemensamt siktar mot.

2. Välj en leverantör som erbjuder en hög förtjänst

Det finns många olika leverantörer som erbjuder försäljning för de som vill tjäna pengar till skolklassen eller idrottslaget. DelikatessKungen erbjuder en hög förtjänst för produkterna ni säljer. Innan ni startar en försäljning kan det dock vara bra att kika runt på vilka olika alternativ som finns. Se till att välja en aktör som har lättsålda kvalitetsprodukter. Då kommer ni att nå ert mål betydligt snabbare. Hos DelikatessKungen kan ni som grupp tjäna så mycket som 67 kronor per såld produkt, som dessutom är omtyckta av både unga och gamla. DelikatessKungen har också över 30 års erfarenhet från försäljning, vilket innebär att ni kan få värdefulla och konkreta tips om hur ni kan maximera försäljningen, för att tjäna så mycket pengar som möjligt.

3. Sälj till arbetskollegor

När ni startat er försäljning finns det många tips och tricks kring hur ni kan maximera er försäljning. Ett sätt att sälja ännu mer är att be klassföräldrarna ta med broschyrer till jobbet, på så sätt kan deras arbetskollegor köpa produkter vilket ökar försäljningen ytterligare.

4. Sälj via sociala medier

För att tjäna ihop pengar till skolklassen behöver ni sälja, sälja och åter sälja. Ett helt gratis och mycket enkelt sätt att nå ut till potentiella kunder med er försäljning är att använda sociala medier, till exempel en Facebooksida. Där kan ni berätta och visa att ni säljer delikatesser för att nå personer i er närhet. Låt vännerna, släkten och vänner till familjen veta att ni säljer produkter från DelikatessKungen. Ni kan också lägga till en länk till er personliga webbshop så att de enkelt kan göra beställningar direkt!

5. Påminn er om målet

För extra motivation kan ni se till att kontinuerligt påminna er själva om varför ni säljer produkterna. Peppa varandra och prata om destinationen. Det kommer göra att ni taggar till lite extra och kommer närmare målet, snabbare. Och glöm inte att ha kul på vägen.

Salami delikatess


Senast uppdaterad måndag 17 oktober 2022 kl. 09:40